Jdi na obsah Jdi na menu

Pochvala vždy potěší!

15. 9. 2017

V letech 2012 - 2014 jsme v rámci projektu ČLA Trutnov - podpora kvality výuky pomocí ICT financovaného EU z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost společně s pěti dalšími kolegy vytvořili cca 600 digitálních výukových materiálů, které používáme při výuce našich žáků. Jako vedoucí tvůrčího týmu jsem se snažil, aby mé materiály byly v maximální možné míře propracované a tedy prakticky upotřebitelné. Už pár let naše výtvory používám a na období jejich zrodu jsem už pozapomněl.

 

A dnes mi přistála v mailové schránce připomínka, že to nebyla snaha marná. Paní učitelka jedné z píseckých základních škol mi napsala následující:

 

 

"Zcela náhodou jsem se při tvorbě vlastních pracovních listů pro mé žáky dostala k Vaší prezentaci o morfologii rostlin. Musím zcela upřímně konstatovat, že je skutečně velmi povedená - troufám si říct, že i nejlepší, jakou jsem dosud viděla. Je dobře strukturovaná, stručná a zároveň výstižná (vlastně i ty ostatní, které jsem měla otevřené). Je vidět, že jste tomu na rozdíl od jiných tvůrců podpůrných výukových materiálů věnoval dostatečný čas. S tímto souvisí i má otázka a zároveň prosba - bylo by možné, abych části Vašich prezentací využila při výuce v mých hodinách přírodopisu na základní škole a zařadila je mezi výukové materiály (samozřejmě s odkazem na Vaše autorství)?"

 

Co dodat? Díky za uznání!